Education & Socialization for Preparedness of Covid 19 Health Crisis Public Figure in Banjarmasin

Head of  Regional Office Banjarmasin Symbolicly giving Covid 19 Pamflet for Public Figure of Banjarmasin (DBnewsphoto/Haidi) DBNews ...

DBNews Banjarmasin (29/6) This forum has been held in the Best Western Kindai Hotel Banjarmasin on (29/6) Jl A. Yani. Banjarmasin, carrying a good theme, "The Role of FKKMB in Accelerating of the Prevention and Control of Covid 19 Post PSBB in Banjarmasin". Dr. Machli Riyadi, S.H, M.H said the importancess of citizen in Banjarmasin want to collaborate  and follow what is government suggested very well into this acceleration of Covid-19 prevention.

"If we have same spirit, same propose, and goal to end this pandemic in Banjarmasin, we will held this forum continous at least every 3 monhts." Machli said so.

In this forum, 52 of Public Figure of Banjarmasin city also give some opinion, one of man called by Suryani said "if the speakers from Regional Health Office, obviously will giving the real information for the citizen" adds.

Suriani will updated the real information from FKKMB forum therefore hopefully able to speed up the link of Covid 19 till the end and give back the Banjarmasin city to be a clean, safe and real a new normal.

Banjarmasin (29/6) Forum ini telah diadakan di Best Western Kindai Hotel Banjarmasin pada (29/6) Jl A. Yani. Banjarmasin, mengusung tema bagus, "Peran FKKMB dalam Percepatan Pencegahan dan Pengendalian Covid 19 Post PSBB di Banjarmasin". Dr. Machli Riyadi, S.H, M.H mengatakan proses impor warga di Banjarmasin ingin berkolaborasi dalam percepatan pencegahan Covid-19 ini.

"Jika kita memiliki semangat yang sama, usul yang sama, dan tujuan untuk mengakhiri pandemi ini di Banjarmasin, kita akan mengadakan forum ini terus menerus setidaknya setiap 3 monhts." Machli berkata begitu.

Dalam forum ini, 52 Tokoh Masyarakat kota Banjarmasin juga memberikan pendapat, salah seorang tokoh masyarakat bernama Suryani mengatakan "jika pembicara dari Dinas Kesehatan Kota Banjarmasin, jelas akan memberikan informasi yang nyata bagi warga" tambahnya.

Suriani akan memperbarui informasi sebenarnya dari forum FKKMB karena itu semoga dapat mempercepat tautan Covid 19 hingga akhir dan mengembalikan kota Banjarmasin menjadi kota dengan pembaruan konsep normal yang bersih, aman dan nyaman.

DBnews2020/Enni Rizqa