2020 Tingkatkan Pelayanan, RSUD Sultan Suriansyah Bekerjasama BPJS Kesehatan

DBNews (Banjarmasin) - RSUD Sultan Suriansyah merupakan rumah sakit kebanggaan kota banjarmasin yang telah terakreditasi tingkat madya bintang tiga.

Sultan Suriansyah Hospital is a pride hospital city in Banjarmasin which has been accredited by a three-star intermediate level.

Berbagai fasilitas dan pelayanan terus ditingkatkan untuk memberikan pelayanan terbaik kepada masyarakat kota banjarmasin. Salah satunya melaksanakan kerja sama dengan BPJS Kesehatan.

Various facilities and services still continuously improved to provide the best service for the people in Banjarmasin city. One of them are carried out a cooperation with  BPJS.

Monday (Desember 30, 2019) Head of the Banjarmasin City Health Office and the representatives from the Sultan Suriansyah Regional Hospital held a discussion with BPJS to talk about the cooperation plan agreement at the Office Room of the Head Health Office.

Kerja sama ini dimaksudkan untuk dapat melayani masyarakat kota banjarmasin yang menjadi peserta BPJS Kesehatan agar bisa berobat di RSUD Sultan Suriansyah Kota Banjarmasin.

This cooperation is intended to be able to serve the people of Banjarmasin City which is a BPJS Health participant can get atreatment at the Sultan Suriansyah Regional Hospital Banjarmasin.

"BPJS menyatakan siap bekerja sama, jadi mulai tanggal 2 - 4 Januari dilakukan uji coba dan mulai tanggal 6 sudah running kerja sama kita dengan BPJS" jelas kadinkes
"BPJS states that they are ready to work together, so starting on January 2nd till 4th there will be a trial run and starting on the January 6th our collaboration with BPJS will already be on," explained the Head Health Office.

Diharapkan dengan terjalinnya kerja sama dengan BPJS ini dapat memudahkan masyarakat untuk mendapatkan pelayanan kesehatan terutama bagi pemegang kartu BPJS Kesehatan.

Hoped that this collaboration with BPJS will make it easier for the public to obtain health services, especially for BPJS Health card holders.